OM OS

YANTAI YONGCHANG PRECISION KNITTING NÅLE CO. LTD er beliggende i Fushan High-tech Industrial Area, Yantai City, som kaldes hjembyen af strikkepinde. Vi er specialiseret i at producere sokker maskin nåle, handske maskine nåle, flade maskine nåle, Cirkulære maskinåle og alle former for hjælpenåle under mærket “FEIJIAN”. Produkterne har allerede erstattet de importerede nåle og samarbejder med mange maskinvirksomheder. Produkterne sælger nu godt på både indenlandske og internationale markeder. Virksomheden blev etableret i 1990 efter mere end 20 års erfaring og teknikinnovation, Det er nu vokset til en stor virksomhed med den største indflydelse i Kina. Det avancerede produktions- og kvalitetsprøvningsudstyr samt høj kvalitet og høj samhørighed af medarbejderne giver teknisk sikkerhed for at opfylde de højere de og markedet. Fremragende materialer, streng ledelse, ærlighed og opmærksomhed på talenttræning gør virksomheden på vej til langsigtet udvikling. At skabe det perfekte “FEIJIAN” mærke er vores uoverkommelige persuit. Præsidenten og gerenral manager Mr. Wang Bingchang hjerteligt byder alle de venner, der sælger og nedlader “FEIJIAN” mærke af produkter til besøg og forhandling.

Se mere

NYHEDER

Fremme den digitale omdannelse af tekstil og beklædning

Med den hurtige udvikling af en ny generation af informationsteknologi, digitalisering, netværk, og efterretningerne er gradvist trængt ind i de fleste traditionelle industrier, herunder fremstilling, energi og transport, og hver branche har dannet sin egen udviklingstendens. Intelligent fremstilling En serie af nye modeller og nye formater såsom intelligent energi og intelligent energi er ved at blive nye udviklingstemaer i alle. I livet. Beklædning, mad, boliger og transport er almindelige menneskers daglige behov, og tekstil- og beklædningsindustrien om "beklædning" er nært forbundet med alles liv. Som traditionel fremstillingsindustri er fremme af den digitale omdannelse af tekstil og beklædning retningen af den nuværende industris fælles indsats.

2022-05-26 Se mere

Sådan vedligeholdes de cirkulære nåle materiale

Luftfartsforetagendet skal til enhver tid kontrollere rengøringseffekten af det engroshandlede cirkulære nålmateriale. Hvis der er nogen abnormiteter, stop maskinen straks og kontrollér udstyret som helhed.

2022-12-26 Se mere

Hvad er de tilpassede dobbelt system overført nåle materiale

Det tilpassede dobbelt system overførte nåle materiale er den vigtigste løkkeformningsmekanisme på strikkemaskinen. Den er lavet af ståltråd eller stålbælte gennem mekanisk efterbehandling.

2023-02-08 Se mere

Hvorfor skal du bruge de tilpassede synker til dobbelt cylinder sokker maskiner fra Kina

Desuden er de tilpassede synker til dobbelt cylinder sokker maskiner også en meget holdbar komponent, som kan hjælpe dig med at reducere vedligeholdelsesomkostningerne.

2023-03-01 Se mere

Energibesparelser og emissionsreduktion: Det opdaterede udstyr i tryknings- og farvningsindustrien har smagt sødmen

Tryknings- og farvningsindustrien er en vigtig industri, men den er også en energiforbrugende og forurenende industri. Konfronteret med den alvorlige situation med energibesparelse og emissionsreduktion, Tryk- og farvningsvirksomheder har stødt på et hidtil uset pres. Men i lyset af presset hvilede nogle virksomheder ikke på laurbærrene, men gik til udfordringen. For et par dage siden, reporteren lærte af relevante parter, at mange tryknings- og farvningsvirksomheder har investeret stort i teknologisk omdannelse af udstyr i rækkefølge. at reducere energiforbruget og forureningen under forudsætning af, at der leveres en vis produktionskapacitet.

2022-05-26 Se mere

Hvad er de egenskaber, som en god Kina cirkulære nåle produkter skal have,

Øjet af gode Kina cirkulære nåle produkter skal være glat og fejlfri, ellers vil det bryde eller bryde sømmen, når det bevæger sig frem og tilbage, og endelig gøre tøjet til et defekt produkt. En søm der knækker efter at en tøj er blevet vasket et par gange.

2022-12-19 Se mere

Hvad er fordelene ved cirkulære nåle fra Kina producenten

Den lave gennemtrængningskraft af cirkulære nåle fra kinesiske fabrikanter kræver mindre gennemtrængningskraft, når de passerer gennem suturmaterialet, som lægger mindre arbejdstryk på symaskinen og hjælper med at forlænge symaskinens levetid.

2023-01-02 Se mere

Hvad er fordelene ved Kina sokker maskine synker materiale

Kort sagt, Kina sokker maskin synker er en af de uundværlige vigtige komponenter i strømper maskine. Dens høje kvalitet og ydeevne kan forbedre produktionseffektiviteten, sokkerkvaliteten, stabiliteten og tilpasningsevnen i strømpemaskinen.

2023-02-22 Se mere

Se mere