TIETOJA

YANTAI YONGCHANG PRECISION LTD sijaitsee Fushan High-tech Industrial Area, Yantai City, jota kutsutaan kotikaupunki neulojen neuloja. Olemme erikoistuneet tuottamaan sukat kone neuloja, hansikas kone neuloja, tasaisia kone neuloja, pyöreä kone neuloja ja kaikenlaisia apuneineita tuotemerkin ”FEIJIAN” alla. Tuotteet ovat jo korvanneet tuontineulat ja tekevät yhteistyötä monien koneyritysten kanssa. Tuotteet myyvät nykyään hyvin sekä kotimaisilla että kansainvälisillä markkinoilla. Yhtiö perustettiin vuonna 1990 yli 20 vuoden kertyneen kokemuksen ja tekniikan innovaation jälkeen, Se on nyt kasvanut suureksi tärkeäksi yritykseksi, jolla on eniten merkkiä Kiinassa. Kehittyneet tuotanto- ja laatulaitteet sekä työntekijöiden korkea laatu ja korkea yhteenkuuluvuus tarjoavat teknisen varmuuden korkeamman demin saavuttamiseksi ja markkinoiden. Erinomaiset materiaalit, tiukka johtaminen, rehellisyys ja huomio lahjakkuuskoulutukseen tekevät yrityksestä pitkän aikavälin tiellä vakaata kehitystä. Täydellisen "FEIJIAN" brändin luominen on meidän epävarma persuvun. Presidentti ja Gerenral johtaja Mr. Wang Bingchang toivottaa sydämestään tervetulleeksi kaikki ystävät, jotka myyvät ja holhoavat "FEIJIAN" tuotteita vierailua ja neuvottelua.

Katso lisää

UUTISET

Tekstiilien ja vaatetusten digitaalisen muuntamisen edistäminen

Nopea kehitys uuden sukupolven tietotekniikkaa, digitointia, verkostoitumista, ja tiedustelu on asteittain tunkeutunut useimpiin perinteisiin toimialoihin, mukaan lukien teollisuus, energia ja liikenne, ja jokainen toimiala on muodostanut oman kehityssuuntansa. Älykäs valmistus Uusia malleja ja uusia muotoja, kuten älykkää energiaa ja älykästä energiaa, on tulossa uusia kehitysteemia kaikissa maissa. Elämän alueet. Vaatteet, ruoka, asuminen ja kuljetus ovat tavallisten ihmisten päivittäisiä välttämättömiä, ja tekstiili- ja vaateteollisuus noin "vaatetus" liittyy läheisesti kaikkien elämään. Perinteisenä valmistusteollisuudenalana tekstiili- ja vaatetusalan digitaalisen muutoksen edistäminen on nykyisen teollisuuden yhteisten toimien suunta.

2022-05-26 Katso lisää

Miten säilytetään ympyräneuloja

Lentotoiminnanharjoittajan on tarkistettava tukkukaupan neulan materiaalin puhdistusvaikutus milloin tahansa. Jos esiintyy epänormaaleja, pysäytä kone välittömästi ja tarkista laitteet kokonaisuudessaan.

2022-12-26 Katso lisää

Mitkä ovat räätälöity kaksinkertainen järjestelmä siirretty neulat

Muokattu kaksoisjärjestelmän siirretty neulojen materiaali on neulekoneen tärkein silmukan muovausmekanismi. Se on valmistettu teräslanka tai teräsvyö mekaanisen viimeistely.

2023-02-08 Katso lisää

Miksi sinun tarvitsee käyttää räätälöidyt sylinteri sukat koneet Kiinasta

Lisäksi räätälöidät sylinteri sukat koneet ovat myös erittäin kestävä komponentti, joka voi auttaa sinua alentamaan ylläpitokustannuksia.

2023-03-01 Katso lisää

Energiansäästö ja päästöjen vähentäminen: paino- ja värjäysteollisuuden päivitetyt laitteet ovat maistaneet makeutta.

Paino- ja värjäysteollisuus on keskeinen ala, mutta se on myös energiaa kuluttava ja saastuttava teollisuus. Energiansäästön ja päästöjen vähentämisen vakavan tilanteen edessä, Paino- ja värjäysyritykset ovat kohdanneet ennennäkemätöntä painetta. Mutta jotkut yritykset eivät lepääneet laakereillaan, vaan nousivat haasteeseen. Muutama päivä sitten - toimittaja sai tietää asianomaisilta osapuolilta, että monet paino- ja värjäysyritykset ovat investoineet paljon laitteiden teknologiseen muuntamiseen järjestyksessä. energiankulutuksen ja pilaantumisen vähentäminen edellyttäen, että tuotantokapasiteetti tarjoaa.

2022-05-26 Katso lisää

Mitkä ovat ominaisuudet, että hyvä Kiina pyöreysneulat tuotteiden täytyy olla,

Kiinan hyvän neuloja tuotteiden on oltava sileä ja virheetön, Muuten se murtaa tai murtaa sauman, kun se liikkuu edestakaisin, ja lopulta tekee vaatteesta viallinen tuote. Muutama kerta on pesty vaatteisiin.

2022-12-19 Katso lisää

Mitkä ovat etuja Kiinan valmistaja

Kiinan neulojen pieni tunkeutuminen vaatii vähemmän tunkeutumisvoimaa ompelemateriaalin läpi kulkeessa. joka vähentää työpainetta ompelukoneelle ja auttaa pidentämään ompelukoneen käyttöikää.

2023-01-02 Katso lisää

Mitkä ovat etuja Kiina sukat kone sinkeri materiaali

Lyhyesti sanottuna, Kiina sukat koneen sinkeri on yksi välttämättömistä keskeisiä osia sukkäri kone. Sen korkea laatu ja suorituskyky voi parantaa sukkakoneen tuotantotehokkuutta, sukkien laatua, vakautta ja sopeutumiskykyä.

2023-02-22 Katso lisää

Katso lisää