O NAMA

YANTAI YONGCHANG PRECISION PRECISION KNITTE IGLE CO., LTD se nalazi u Fushan High-tech Industrial Area, Yantai City, koji se zove rodni grad pletenjačkih igala. Specijalizirani smo za proizvodnju čarape strojnih igala, rukavice strojne igle, ravne strojne igle, kružne strojne igle i sve vrste pomoćnih igla ispod branda “FEIJIAN”. Proizvodi su već zamijenili uvozne igle i surađuju s mnogim strojevima. Proizvodi se sada dobro prodaju na domaćem i na međunarodnom tržištu. Tvrtka je osnovana 1990, nakon više od 20 godina akumuliranog iskustva i tehničke inovacije, Sada je narasla u veliku važnu tvrtku s najvećim utjecajem branda u Kini. Napredne proizvodne i kvalitetne testne opreme te visoka kvaliteta i visoka kohezija zaposlenih pružaju tehničko jamstvo za ispunjavanje većeg dema i tržišta. Odlični materijali, rigorozno upravljanje, iskrenost i pažnju na trening talenta čine tvrtku na putu dugoročnog stabilnog razvoja. Stvoriti savršeni “FEIJIAN” brand je naš nepopustljivi persuit. Predsjednik i Gerenral menadžer g. Wang Bingchang iskreno pozdravlja sve prijatelje koji prodaju i pokrovitelji “FEIJIAN” brand proizvoda za posjet i pregovore.

vidi više

VIJESTI

Promicati digitalnu transformaciju tekstila i odjeće

Sa brzim razvojem nove generacije informacijske tehnologije, digitalizacije, umrežavanja, i obavještajna služba postepeno prodirala u većinu tradicionalnih industrija, uključujući proizvodnju, energiju i transport, i svaka industrija je formirala svoj razvoj trend. Inteligentna proizvodnja Serija novih modela i novih formata kao što su pametna energija i pametna energija postaju nove razvojne teme u svim Života. Odjeća, hrana, stanovanje i prijevoz su svakodnevne potrebe običnih ljudi, a tekstilna i odjeća industrija o "odeći" je usko povezana s svačijim životom. Kao tradicionalna proizvodna industrija, promicanje digitalne transformacije tekstila i odjeće je smjer zajedničkih napora sadašnje industrije.

2022-05-26 vidi više

Kako održavati materijal kružnih igla

Operator treba u svakom trenutku provjeriti učinak čišćenja materijala za kružne igle. Ako postoji bilo kakva abnormalnost, odmah zaustavite stroj i provjerite opremu u cjelini.

2022-12-26 vidi više

Što su prilagođeni dvostruki sustav prenosi materijal igle

Prilagođeni dvostruki sustav prenosi materijal za igle glavni je mehanizam za oblikovanje petlje na stroj za pletenje. Napravljen je od čelične žice ili čeličnog pojasa kroz mehaničke završne.

2023-02-08 vidi više

Zašto trebate koristiti prilagođene potomke za dvostruke cilindarske čarape strojeve iz Kine

Osim toga, prilagođene tonke za dvostruke cilindarske čarape strojeve su također vrlo trajna komponenta, koji vam može pomoći smanjiti troškove održavanja.

2023-03-01 vidi više

Ušteda energije i smanjenje emisija: ažurirana oprema u industriji tiskanja i bojenja osjetila je slatkoću.

Industrija tiskanja i bojenja ključna je industrija, ali je i industrija koja troši energiju i zagađuje. Suočeni s ozbiljnom stanju očuvanja energije i smanjenja emisija, Poduzeća za tiskanje i bojanje naišli su na pritisak bez presedana. No, s obzirom na pritisak, neke kompanije nisu počivale na svojim lovorcima, već su se podigle izazovu. Prije nekoliko dana, novinar je saznao od relevantnih strana da su mnoga poduzeća za tiskanje i bojenje teško uložila u tehnološku transformaciju opreme u redoslijed smanjenje potrošnje energije i onečišćenja pod uvjetom pružanja određenih proizvodnih kapaciteta.

2022-05-26 vidi više

Koje su karakteristike koje dobre kineske kružne igle proizvodi moraju imati proizvode u cijelosti.

Oko dobrih kineskih kružnih proizvoda mora biti glatka i besprijekorna, Inaèe æe se slomiti ili izlomiti šav kada se kreæe naprijed i nazad, i konaèno uèiniti odeæu neispravnim proizvodom. Pokidani šav koji pukne nakon što je odeæa oprana nekoliko puta.

2022-12-19 vidi više

Koje su prednosti kružnih igala od kineskog proizvođača

Niska sila kružnih igala od kineskih proizvođača zahtijeva manje penetracijske sile kada prolaze kroz materijal za šivanje, koji manji radni pritisak na šivačku mašinu i pomaže u produljenju trajanja šivačke mašine.

2023-01-02 vidi više

Koje su prednosti kineske čarape mašina tonker materijala

Ukratko, kineska čarape mašina tonker je jedan od neophodnih ključnih sastavnih dijelova stroja. Njegova visoka kvaliteta i učinkovitost može poboljšati učinkovitost proizvodnje, kvalitetu čarape, stabilnost i prilagodljivost strojeva za cijevi.

2023-02-22 vidi više

vidi više