RóLUNK

Yantai yongchang precíziós kötőtű co., Ltd található fushan high-tech ipari terület, yantai city, amely az úgynevezett szülővárosa kötőtűk. Szakterületünk zokni gépi tűk, kesztyűgép tűk, lapos gépi tűk, körkörös gépi tűk és mindenféle segédtűk gyártása a „ feijian ”márkanév alatt. A termékek már leváltották az importált tűket, és együttműködnek számos gépgyártó vállalattal. A termékek most jól értékesítenek mind a hazai, mind a nemzetközi piacon. A cég 1990-ben alakult, több mint 20 év tapasztalat és technika innováció után, mára egy nagy fontos vállalat lett, a legtöbb márka befolyása kínában. A fejlett gyártási és minőségi vizsgálati berendezések és a magas minőségű és a magas kohézió az alkalmazottak műszaki biztosítékot, hogy megfeleljen a nagyobb kereslet a piacon. Kiváló anyagok, szigorú menedzsment, őszinteség és figyelmet a tehetség képzés, hogy a cég az úton a hosszú távú állandó fejlődés. A tökéletes „ feijian ”márka megteremtése a mi korlátlan persuit. Az elnök és a gerenral menedzser mr. wang bingchang örömmel üdvözli az összes barátot, akik értékesítik és pártfogolják a „ feijian ”márkájú termékeket látogatásra és tárgyalásokra.

mutass többet

SAJTóSZOBA

A textil és a ruházat digitális átalakulásának elősegítése

Az információs technológiák új generációjának gyors fejlődésével a digitalizáció, a hálózatépítés és az intelligencia fokozatosan behatolt a legtöbb hagyományos iparágba, beleértve a gyártást, az energiát és a közlekedést, és minden iparág kialakult a saját fejlesztési tendenciát. Intelligens gyártás új modellek és új formátumok, mint például az intelligens energia és az intelligens energia, új fejlesztési témák az élet minden területén. A ruházat, az élelmiszer, a ház és a szállítás a hétköznapi szükségletek, és a textil-és ruházati ipar a "ruházat" szorosan kapcsolódik mindenki életéhez. A hagyományos feldolgozóiparként a textil és a ruházat digitális átalakulásának elősegítése a jelenlegi iparág közös erőfeszítéseinek iránya.

2022-05-26 mutass többet

Hogyan kell fenntartani a kör alakú tűk anyag

Az üzemeltetőnek bármikor ellenőriznie kell a nagykereskedelmi körtűanyag tisztító hatását. Ha bármilyen rendellenesség van, azonnal állítsa le a gépet, és ellenőrizze a berendezés egészét.

2022-12-26 mutass többet

Mik a testreszabott dupla rendszer átruházta tűk anyag

A testreszabott dupla rendszerű átadott tűk anyaga a kötőgép fő hurokformáló mechanizmusa. Acélhuzalból vagy acélszalagból készül mechanikus befejezéssel.

2023-02-08 mutass többet

Miért kell használni a testreszabott süllyesztőket a kéthengeres zokni gépekhez kínából

Ezen túlmenően a kéthengeres zokni gépek testreszabott süllyesztői is nagyon tartós alkatrész, amely segít csökkenteni a karbantartási költségeket.

2023-03-01 mutass többet

Energiatakarékosság és kibocsátás-csökkentés: a nyomtatási és festési ipar frissített berendezései megkóstolták az édességet

A nyomda-és festőipar kulcsfontosságú iparág, de energiafelhasználó és szennyező ipar is. Az energiatakarékosság és a kibocsátáscsökkentés súlyos helyzetével szembesülve a nyomda-és festési vállalkozások példátlan nyomással találkoztak. De a nyomás előtt néhány cég nem a babérjaikon nyugodott, hanem a kihívásra emelkedett. Néhány nappal ezelőtt, a riporter az érintett felektől megtudta, hogy számos nyomda-és festéstechnikai vállalkozás nagyban fektetett be a berendezések technológiai átalakításába, hogy csökkentse az energiafogyasztást és a szennyezést bizonyos termelési kapacitások biztosítása mellett.

2022-05-26 mutass többet

Mik a jellemzők, hogy egy jó kínai körtű tűk termékek kell rendelkeznie

A szem a jó kínai körkötőtűk termékek kell sima és hibátlan, különben meg fogja törni, vagy feltörni a varrás, amikor mozog oda-vissza, és végül a ruhadarab hibás termék. Egy törött varrat, amely egy ruhadarab után csap meg, néhányszor mosott.

2022-12-19 mutass többet

Mik az előnyei a kör alakú tűk a kínai gyártó

A körkötőtűk alacsony behatolási ereje a kínai gyártóktól kevesebb behatolási erőt igényel, amikor átmegy a varratanyagon, ami kisebb üzemi nyomást gyakorol a varrógépre, és segít meghosszabbítani a varrógép élettartamát.

2023-01-02 mutass többet

Mik az előnyei kína zokni gép süllyesztő anyag

Röviden, a kínai zokni gép süllyesztő az egyik nélkülözhetetlen kulcseleme a harisnyakötő gép. Magas minősége és teljesítménye javíthatja a gyártási hatékonyságot, a zokni minőségét, stabilitását és a harisnyakötő gép alkalmazkodóképességét.

2023-02-22 mutass többet

mutass többet