TENTANG KAMI

YANTAI YONGCHANG ketepatan mengait jarum CO., LTD terletak di kawasan perindustrian berteknologi tinggi Fushan, Yantai City, yang dipanggil kampung jarum mengait. Kami pakar dalam menghasilkan jarum mesin sarung kaki, jarum mesin sarung tangan, jarum mesin rata, jarum mesin bulat dan semua jenis jarum tambahan di bawah jenama "FEIJIAN". Produk telah menggantikan jarum yang diimport dan bekerjasama dengan banyak syarikat jentera. Produk kini menjual dengan baik di pasaran domestik dan antarabangsa. Syarikat itu ditubuhkan pada tahun 1990, selepas lebih daripada 20 tahun pengalaman terkumpul dan inovasi teknik, ia kini telah berkembang menjadi syarikat penting yang besar dengan pengaruh jenama yang paling banyak di china. Pengeluaran lanjutan dan peralatan ujian berkualiti dan berkualiti tinggi dan perpaduan pekerja yang tinggi memberikan jaminan teknikal untuk memenuhi permintaan pasaran yang lebih tinggi. Bahan-bahan yang sangat baik, pengurusan yang ketat, kejujuran dan perhatian kepada latihan bakat menjadikan syarikat itu dalam perjalanan pembangunan yang mantap. Untuk mencipta jenama "FEIJIAN" yang sempurna adalah persuit kami yang tidak henti-henti. Presiden dan pengurus gerenral encik Wang Bingchang heartily mengalu-alukan semua rakan yang menjual dan mengunjungi jenama produk "FEIJIAN" untuk lawatan dan rundingan.

melihat lebih banyak

BERITA

Menggalakkan transformasi digital tekstil dan pakaian

Dengan perkembangan pesat teknologi maklumat generasi baru, pendigitan, rangkaian, dan kecerdasan secara beransur-ansur menembusi industri yang paling tradisional, termasuk pembuatan, tenaga, dan pengangkutan, dan setiap industri telah membentuk trend pembangunannya sendiri. Pembuatan pintar satu siri model baru dan format baru seperti tenaga pintar dan tenaga pintar menjadi tema pembangunan baru dalam semua lapisan masyarakat. Pakaian, makanan, perumahan dan pengangkutan adalah keperluan harian orang biasa, dan industri tekstil dan pakaian tentang "pakaian" berkait rapat dengan kehidupan semua orang. Sebagai industri pembuatan tradisional, mempromosikan transformasi digital tekstil dan pakaian adalah arah usaha bersama industri semasa.


Bagaimana untuk mengekalkan bahan jarum bulat

Pengendali perlu menyemak kesan pembersihan bahan jarum bulat borong pada bila-bila masa. Sekiranya terdapat sebarang kelainan, hentikan mesin dengan serta-merta dan periksa peralatan secara keseluruhan.


Apakah bahan jarum pemindahan sistem double yang disesuaikan

Sistem double tersuai yang dipindahkan bahan jarum adalah mekanisme pembentukan gelung utama pada mesin mengait. Ia diperbuat daripada dawai keluli atau tali pinggang keluli melalui penamat mekanikal.


Mengapa anda perlu menggunakan sinkers yang disesuaikan untuk mesin sarung kaki silinder berganda dari China

Di samping itu, sinkers yang disesuaikan untuk mesin kaus kaki silinder berganda juga merupakan komponen yang sangat tahan lama, yang boleh membantu anda mengurangkan kos penyelenggaraan.


Penjimatan tenaga dan pengurangan pelepasan: peralatan yang dikemas kini dalam industri percetakan dan pencelupan telah merasai kemanisan

Industri percetakan dan pencelupan adalah industri utama, tetapi ia juga merupakan industri yang memakan tenaga dan mencemarkan. Berhadapan dengan keadaan yang teruk pemuliharaan tenaga dan pengurangan pelepasan, percetakan dan pencelupan perusahaan telah menghadapi tekanan yang belum pernah terjadi sebelumnya. Tetapi dalam menghadapi tekanan, sesetengah syarikat tidak berehat di puncak mereka, tetapi meningkat kepada cabaran. Beberapa hari lalu, wartawan yang belajar dari pihak-pihak yang berkaitan bahawa banyak syarikat percetakan dan pencelupan telah melabur dalam transformasi teknologi peralatan untuk mengurangkan penggunaan tenaga dan pencemaran di bawah keadaan menyediakan kapasiti pengeluaran tertentu.


Apakah ciri-ciri bahawa produk jarum pekeliling China yang baik mesti ada

Mata produk jarum pekeliling China yang baik mesti lancar dan sempurna, jika tidak, ia akan pecah atau merosakkan jahitan apabila ia bergerak ke belakang dan sebagainya, dan akhirnya membuat pakaian produk yang cacat. Jahitan berbulu yang terkunci selepas pakaian telah dibasuh beberapa kali.


Apakah kelebihan jarum pekeliling dari pengeluar China

Daya penembusan rendah jarum bulat dari pengeluar China memerlukan kurang daya penembusan apabila melewati bahan jahitan, yang meletakkan tekanan kerja kurang pada mesin jahit dan membantu memanjangkan hayat mesin jahit.


Apakah kelebihan China sarung kaki mesin sinker bahan

Pendek kata, sinker mesin kaus kaki China adalah salah satu komponen utama mesin hosiery yang sangat diperlukan. Kualiti dan prestasinya yang tinggi dapat meningkatkan kecekapan pengeluaran, kualiti kaus kaki, kestabilan, dan kebolehsuaian mesin hosiery.


melihat lebih banyak