за нас

Yantai yongchang precision knitting needle co., Ltd се намира в фушан високотехнологична индустриална зона, град янтай, който се нарича родният град на иглите за плетене. Ние сме специализирани в производството на машинни игли за чорапи, игли за ръкавици, игли за плоска машина, игли за кръгли машини и всички видове спомагателни игли под марката "feijian". Продуктите вече са заместили внесените игли и си сътрудничат с много компании за машини. Продуктите сега се продават добре както на вътрешни, така и на международни пазари. Компанията е създадена през 1990 г., след повече от 20 години натрупан опит и иновации в техниката, сега се е превърнала в голяма важна компания с най-голямо влияние на марката в китай. Напредналите производствени и качествени тестови съоръжения и високото качество и високото сближаване на служителите осигуряват техническа увереност, за да задоволят по-високото търсене на пазара. Отличните материали, строгото управление, честността и вниманието към обучението на таланти правят компанията по пътя на дългосрочното стабилно развитие. За да създадем перфектната марка "feijian" е нашият неумолим persuit. Президентът и мениджърът на gerenral г-н ванг бингчанг приветства сърдечно всички приятели, които продават и покровителстват "feijian" марка продукти за посещение и преговори.

Виж повече

новини

Как да използвате най-добрите селектори за машини с двойни цилиндри в китай

Винаги следвайте ръководството на машината и бъдете внимателни, когато използвате най-добрите селектори за двойни цилиндрови чорапи машини в китай. При правилното използване и поддръжка машините и селекторите могат ефективно да произвеждат висококачествени чорапи.


Какви са методите за поддръжка и грижа за добри цени и качествени потъващи за плоски машини

Първо, добрите цени и качествени потъващи машини за плоски машини трябва да се почистват редовно, за да се предотврати натрупването на отломки и прах върху тях. Мръсотия и фини влакна могат да бъдат отстранени с четка или препарат.


Как да изберем правилния китай един цилиндър чорапи машина игли материал

Качеството на китай едноцилиндрови чорапи машинни игли материали определя устойчивостта на корозия и износване на игли. Висококачествените материали могат да удължат експлоатационния живот на иглите и да намалят броя на заместителите и поддръжката.


Как да изберем подходящи персонализирани потъвачи за плоски машини от китай

Изборът на висококачествени персонализирани потъвачи за плоски машини от китай може да гарантира, че те имат по-добра издръжливост и продължителност на живота, като същевременно увеличават ефективността на тъкане. Ето защо се препоръчва да се избират висококачествени потъващи от реномирани производители, за да се гарантира тяхната производителност и качество.


Какви изисквания трябва да отговарят на едро потъващи за кръгови машини производители

Производителите на кръгови машини трябва да имат достатъчен производствен капацитет, включително планиране и изграждане на производствени линии, управление и контрол на производствените процеси и др.


Какви са функциите на най-добрите двойни системи прехвърлени игли компоненти

Най-добрите компоненти на двойни системни прехвърлени игли могат да се използват и за направата на двустранни тъкани на плетащи машини, което прави тъканите с гладък външен вид и меко усещане от двете страни, подходящ за производство на различни текстил.


Как да изберем правилните китай потъващи за кръгови машини продукти


Какви са предимствата на двойната система прехвърлени игли от китай производители

Широка гама от приложения: двойните системни прехвърлени игли от производители на китай могат да се използват в различни видове трикотаж, като пуловери, шалове, шапки и др., със силна приложимост и гъвкавост.


Виж повече