O NAS

YANTAI YONGCHANG PRECISION LTD se nahaja v visokotehnološkem območju Fushan v Yantai Cityju, ki se imenuje domače mesto pletenjaških igel. Specializirani smo za proizvodnjo nogavic strojnih igel, rokavice strojnih igl, ravni strojnih igel, krožne strojne igle in vse vrste pomožnih igl pod blagovno znamko “FEIJIAN”. Izdelki so že nadomestili uvožene igle in sodelovali s številnimi strojnimi podjetji. Izdelki se zdaj dobro prodajajo na domačem in mednarodnem trgu. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1990, po več kot 20 letih kopičenih izkušenj in tehničnih inovacij, Zdaj je zrasla v pomembno podjetje z največjim vplivom na blagovno znamko v Kitajski. Napredna proizvodna in kakovostna testna oprema ter visoka kakovost in visoka kohezija zaposlenih zagotavljata tehnično zagotovilo za doseganje višjega razreda in trga. Odlični materiali, strogo upravljanje, poštenost in pozornost na usposabljanje talentov naredijo podjetje na poti dolgoročnega razvoja. Ustvariti popolno blagovno znamko “FEIJIAN” je naša nepremišljiva persuit. Predsednik in vodja Gerenrala g. Wang Bingchang iskreno pozdravlja vse prijatelje, ki prodajajo in pokrovije “FEIJIAN” blagovno znamko izdelkov za obisk in pogajanja.

Poglej več

NOVICE

Ravne igle: Bistvena komponenta v tekstilni stroji

Uvod: Tekstilna industrija se še naprej razvija, proizvodni in predelovalni stroji imajo ključno vlogo pri izpolnjevanju zahtev po visokokakovostnih tkaninah in oblačil. Ena od bistvenih elementov, ki prispeva k učinkovitemu delovanju tekstilnih strojev, je ploska igla. V tem članku bomo izpostavili pomen ploščah igel in njihovih aplikacij v različnih besedilah.

2023-09-02 Poglej več

Kako ravne igle izboljšajo učinkovitost pri predelavi tekstilnih strojev

Tabela vsebin: 1. Uvod: Pomen ploščatih iglic v obdelavi tekstilnih strojev 2. Razumevanje ravnih iglic: Kratek pregled 3. Prednosti plošče igle v Obdelava tekstilnih strojev 3.1 Povečana kakovost šiva in natančnost 3.2 Izboljšano ravnanje in nadzor 3.3 Izboljšan izdelek Hitrost in učinkovitost 3.4 zmanjšano obrabo in raztrganje 4. dejavniki, ki jih je treba upoštevati. W

2023-09-01 Poglej več

Vse, kar morate vedeti o ravnih iglah v tekstilni stroji

Uvod: Ravne igle igrajo ključno vlogo pri proizvodnji in predelavi tekstilnih strojev. Te specializirane igle so zasnovane tako, da izpolnjujejo edinstvene zahteve različnih tekstilnih procesov. V tem članku se bomo izkopali v svet ravnih igel in raziskali njihov pomen v tekstilni industriji. 1. Razumevanje plošče igle: Ravne igle, znane tudi kot ravne igle,

2023-08-31 Poglej več

Prednosti uporabe ravnih igel v proizvodnji tekstilnih strojev

Vsebina 1. Uvod: Izboljšanje proizvodnje tekstilnih strojev z ravnimi iglami 2. Razumevanje pomena igle v tekstilni stroji igle v proizvodnji tekstilnih strojev 4. Prednosti uporabe ravnih igl v proizvodnji tekstilnih strojev 4.1 Povečanje Produktivnost in učinkovitost 4.2 Izboljšana kakovost šiva in natančnost 4.3 Versati.

2023-08-30 Poglej več

Kakšne so prednosti prilagojene serije pletenja plošče

Prilagojena serija pletenja igle ima prednosti, da je stabilna in udobna, enostavna za upravljanje, izogibanje šivo kapljic, ki se uporabljajo za različne tkanine, itd., in primerno za uporabo v različnih projektih pletenja.

2023-08-17 Poglej več

Kakšni so varnostni ukrepi namestitve za nogavice strojne igele

Pred vgradnjo se prepričajte, da so strojne igle čiste. Odstranite vse odpadke ali ostanke, ki se prilepijo na iglo, in jih očistite z ustreznim čistilnikom.

2023-08-09 Poglej več

Kateri so dejavniki, ki vplivajo na kakovost krožnih strojnih igel iz kitajskih proizvajalcev

Če povzamem, na kakovost krožnih strojnih igel kitajskih proizvajalcev vplivajo številni dejavniki, kot so material, proizvodni proces, tehnologija premaza, specifikacija in velikost, in konstrukcijska struktura.

2023-07-13 Poglej več

Katere so edinstvene značilnosti in prednosti dobre cene in kakovostno krožni strojni igel

Dobre cene in kakovostno krožne strojne igele sprejmejo krožno zasnovo, ki je podobna cevi v obliki, in oba konca sta povezana.

2023-07-06 Poglej več

Poglej več