OM

YANTAI YONGCHANG PRECISION PRECISION KNITTANDE NÅLA CO. LTD ligger i Fushan High-tech Industrial Area, Yantai City, som kallas hemstaden av stickning nålar. Vi är specialiserade på att producera strumpor maskinnålar, handsk maskinnålar, platta maskinnålar, Cirkulära maskinnålar och alla typer av hjälpnålar under märket ”FEIJIAN”. Produkterna har redan ersatt de importerade nålarna och samarbetar med många maskinföretag. Produkterna säljer nu bra på både inhemska och internationella marknader. Företaget grundades 1990 efter mer än 20 års erfarenhet och teknikinnovation. Det har nu vuxit till ett stort företag med det mest varumärkesintyget i Kina. Den avancerade produktions- och kvalitetsprovningsutrustningen samt hög kvalitet och hög sammanhållning av anställda ger teknisk säkerhet för att uppfylla den högre dem. och marknaden. Utmärkta material, rigorös ledning, ärlighet och uppmärksamhet på talangträning gör företaget på väg för långsiktig utveckling. Att skapa det perfekta ”FEIJIAN” varumärket är vår oåtkomliga persuit. Ordföranden och Gerenral chef Mr. Wang Bingchang välkomnar varmt alla vänner som säljer och nedlåtande “FEIJIAN” varumärke av produkter för besök och förhandling.

visa mer

PRESSRUM

Hur man använder bästa väljare för dubbel cylinder sockar maskiner i Kina

Följ alltid maskinens manual och var försiktig när du använder bästa väljare för dubbelcylinders sockor i Kina. Med korrekt användning och underhåll kan maskiner och selektorer effektivt producera högkvalitativa sockor.

2023-05-11 visa mer

Vilka är underhålls- och vårdmetoder för bra pris och kvalitet sänkar för platta maskiner

Först, de goda pris- och kvalitetsminkningarna för platta maskiner måste rengöras regelbundet för att förhindra att skräp och damm ackumuleras vidare. Dem. Smuts och fina fibrer kan avlägsnas med en borste eller rengöringsmedel.

2023-05-03 visa mer

Hur man väljer rätt Kina en cylinder strumpor maskinnåla materialet

Kvaliteten på Kina encylinder strumpor maskinnålar material bestämmer korrosionsbeständighet och slitmotstånd hos nålarna. Material av hög kvalitet kan förlänga nålarnas livslängd och minska antalet utbyte och underhåll.

2023-04-27 visa mer

Hur man väljer lämpliga anpassade sänkar för platta maskiner från Kina

Att välja högkvalitativa skräddarsydda för platta maskiner från Kina kan säkerställa att de har bättre hållbarhet och livslängd samtidigt som de ökar. Vävningseffektivitet. Därför rekommenderas att välja högkvalitativa sänkar från ansedda tillverkare för att säkerställa deras prestanda och kvalitet.

2023-04-20 visa mer

Vilka krav bör grossistsänkarna för cirkulära maskiner tillverkare uppfylla de krav som ska uppfylla.

Tillverkarna måste ha tillräcklig produktionskapacitet, inklusive planering och konstruktion av produktionslinjer, hantering och kontroll av produktionsprocesser. m.m.

2023-04-13 visa mer

What are the functions of the Best double system transfered needles components

Bästa dubbelsystem överförda nålar kan också användas för att tillverka dubbelsidiga tyger på stickmaskiner, att tygerna har ett jämnt utseende och mjuk känsla på båda sidor, Lämplig för tillverkning av olika textilier.

2023-04-07 visa mer

Hur man väljer rätt Kina sänkar för cirkulära maskiner produkter

2023-04-06 visa mer

Vilka är fördelarna med dubbla system överförda nålar från Kina tillverkare

Ett brett utbud av tillämpningar: De dubbla system överförda nålar från Kina tillverkare kan användas i olika typer av stickar t.ex. tröjor, halsdukar, hattar osv. med stark tillämpning och flexibilitet.

2023-03-30 visa mer

visa mer